Inställningar för arbetsyta & teamåtkomst

Hantera inställningar för arbetsytan, teamåtkomst och företagsinställningar från en sammanhängande arbetsyta.
Klusaro hjälper företag att organisera teamåtkomst, behörigheter och inställningar för arbetsytan utan komplicerad konfiguration.

  • 14 dagars kostnadsfri provperiod
  • Inget kort krävs
  • Avsluta när du vill
Används för att organisera användaråtkomst, behörigheter och inställningar för arbetsytan på ett ställe.

Sluta hantera teamåtkomst och inställningar manuellt

Många serviceföretag hanterar fortfarande verksamhetskonfiguration via:
● Delade konton
● Manuella behörigheter
● Separata system
● Muntlig samordning
● Spårning i kalkylblad
● Inkonsekventa arbetsflöden

Det leder ofta till:

  • Obehörig åtkomst
  • Otydliga behörigheter
  • Otydliga inställningar
  • Inkonsekvent teamåtkomst
  • Samordningsproblem
  • Extra administrativt arbete

Klusaro hjälper företag att organisera teamåtkomst, behörigheter och inställningar för arbetsytan från en sammanhängande arbetsyta.

FUNKTIONER

Allt du behöver för att hantera inställningar för arbetsytan

FÖRDELAR

Håll teamåtkomst och inställningar organiserade

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor

Ja. Klusaro innehåller användarroller och hantering av teamåtkomst för serviceföretag.

Ja. Företag kan hantera behörigheter och åtkomst till arbetsytan för olika användare.

Ja. Klusaro hjälper företag att organisera inställningar för arbetsytan och företagsinställningar på ett ställe.

Ja. Klusaro stöder delade arbetsytor för team och växande serviceföretag.

Ja. Klusaro är utformat för att fungera på datorer och mobila enheter.

Ja. Klusaro hjälper företag att organisera team, behörigheter och åtkomst till arbetsytan från en sammanhängande arbetsyta.

Organisera inställningar för arbetsytan på ett ställe

Sluta hantera teamåtkomst och inställningar för arbetsytan via separata system och manuell samordning. Börja organisera inställningarna för arbetsytan med Klusaro i dag.

  • 14 dagars kostnadsfri provperiod
  • Inget kort krävs
  • Avsluta när du vill