Súgóközpont / Kapcsolatok / Kapcsolat szerkesztése, visszavonása vagy törlése

Kapcsolat szerkesztése, megszakítása vagy törlése

Ezzel a feladattal szerkeszthet, szakíthat meg vagy törölhet kapcsolatot az aktuális Klusaro-munkaterületen.

Mielőtt elkezdi

Nyissa meg a Klusarót olyan felhasználóként, aki hozzáfér a következőhöz: Kapcsolatok.

Lépések

  1. Nyitott Kapcsolatok és keresse meg a kapcsolatot.
  2. Legördülő lista Szerkesztés.
  3. Csak a szükséges mezőket módosítsa.
  4. Legördülő lista Kapcsolat mentése majd nyissa meg újra a rekordot.
  5. Törlő jellegű műveleteket csak eldobható rekordokon használjon, és olvassa el a megerősítést.

Képernyőképek

Biztonságos szerkesztés bemutatása

Mi történik ezután

A frissített állapot megjelenik a Klusaróban, és megerősítés céljából újra megnyitható.

Hasznos megjegyzések

Gyakorláskor csak olyan adatokat használjon, amelyek megadására jogosult.

Kapcsolódó cikkek